Асиметрична жилетка – любим продукт на моите клиенти!
Създадохме Bogaria Atelier с огромно желание и любов към модата. Желанаето за трансформация и развитие на съвременната жена, наложи много промени в света на модата.

Тук ще откриете облекла, както за ежедневието, така и за по-официални поводи. Моята основна цел и мисия е да се чувствате забелязани, да Ви е удобно, да изглеждате уверени, и още по-красиви с дрехите ни. Най-хубавото тук е, че Вие творите с нас , можете да изберете различен цвят по Ваше желание, от повечето модели и също така да имате индивидуална поръчка, изцяло по Вашите мерки, / ако не отговаряте на таблицата ни с размери/. За желаещите сме добавили опция за размери от 3XL и 4XL. Заповядайте да се насладите на различни модели, включително и асиметрична жилетка!

Казвам се Сашка Стоева и съм създател на Bogaria Atelier. Моята история с модата, започна в ранно детство, когато правех дрехи от старите чаршафи на майка ми и ги рисувах с маркер, а баща ми ме научи да шия. След като завърших мениджмънт в училище, желанието ми да правя дрехи, ме отведе в колежа по мода ,,Ариадна“, /там вече официално надградих всичко, което знаех за модата.
Идеята за създаването на тази секция, беше породена изцяло от Вашите желания и запитвания. През годините много от Вас имаха различни желания в поръчките. Искахте нашите модели и в различен цвят, и в различен размер. Много дами се възползваха от тази възможност и станаха наши редовни клиенти. Така започна историята по създаването на този електронен магазин.Място където Вие творите заедно с нас и създавате своята нова Визия. За целта разработихме специална форма на поръчка. При всеки продукт имате възможност да запишете Вашите размери и лични предпочитания. Така успяваме да Ви подготвим и изпратим най-подходящия размер и цвят.

Показване на 3 резултата