Казвам се Сашка Стоева и съм създател на Bogaria Atelier. Моята история с модата, започна в ранно детство, когато правех дрехи от старите чаршафи на майка ми и ги рисувах с маркер, а баща ми ме научи да шия. След като завърших мениджмънт в училище, желанието ми да правя дрехи, ме отведе в колежа по мода ,,Ариадна“, /там вече официално надградих всичко, което знаех за модата.

Началото на творческия ми път беше 2009г. със създаването на Bogaria Atelier. Първоначално ателието имаше физически магазин, в който нашите клиенти можеха да поръчат или закупят новите ни колекции на място. С течение на времето ,преминах през много трудности и живота ми показа, че имам много да науча. За съжаление, доста неща открих по трудния начин, с доста страдание и препятствия. През годините, работата ме изправи пред много предизвикателства, съвместно създадохме много колекции с някои от най-популярните български брандове, също така имах удоволствието да работя и в ателие за висша мода, и да се докосна до процеса по създаването на булчински рокли. Постепенно натрупанх знанията и уменията да създавам подходящите конструкции на дрехите, за клиентите на ателието и да им служа по възможно най-добрия начин. Така се роди идеята за онлайн магазин. Нямаше да се справя без подкрепата на най-близкия ми човек и на многото приятели, които срещнах в процеса.

Създадохме Bogaria Atelier с огромно желание и любов към модата. Желанаето за трансформация и развитие на съвременната жена, наложи много промени в света на модата. Тук ще откриете облекла, както за ежедневието, така и за по-официални поводи. Моята основна цел и мисия е да се чувствате забелязани,да Ви е удобно, да изглеждате уверени, и още по-красиви с дрехите ни. Най-хубавото тук е ,че Вие творите с нас , можете да изберете различен цвят по Ваше желание, от повечето модели и също така да имате индивидуална поръчка, изцяло по Вашите мерки, / ако не отговаряте на таблицата ни с размери/. За желаещите сме добавили опция за размери от 3XL и 4XL.

При нужда от консултация, не се колебайте да ми пишете, аз съм онази ,, детайлна“ жена :), която непрекъснато Ви кара да си измервате обиколките, за да мога да Ви изпратя най-точния размер. :)❤

Приятно пазаруване и много вдъхновение!

Сашка Стоева