Как да вземем точните размери за дрехи, когато искаме да ни ушият по поръчка?

Уважаеми дами, добре дошли в нашия онлайн магазин.Пишем този материал , за да Ви помогнем да измерите най-точно Вашите размери на тялото. Много дами ми пишат и се интересуват, какви точно данни са необходими когато поръчват дрехи онлайн. Затова решихме да публикуваме статия по темата. Така…започваме.

Всеки от Вас вероятно е пазарувал онлайн и се е сблъсквал проблеми, като получена неотговаряща на размерите Ви дреха или дреха, която въобще не отговаря на снимките. Накои са попадали и на дрехи, които са непропорционални и стоят на тялото ужасно…Тук, този проблем е решен. Това е нашата таблица да размери която обхваща размери от XS до 4XL.

Най-важното при вземането на размери е да разполагате с шивашки метър.В най-добрия случай можете да помолите, някой от семейството или приятелка да Ви измерят.Можете да се справите и сами:)

Основните данни, които са необходими са:

* Гръдна обиколка – това е обиколката , която минава през най-широката част на бюста , като се измерва със сутиен.

* Обиколка талия – измерете най-тясната част на талията, около 2 см над пъпа.

* Обиколка на ханша – измерете най-широката част на бедрата , обхващайки най-изпъкналата част отзад. Намира се на около 20 см под талията.

* Обиколка на бицепса – това е обиколката на ръката горе в най-широката и част.
Другото най-важно са Вашите дължини :

* Ръст/Височина – от върха на главата до пода, без обувки.

* Вътрешна дължина на крака(когато поръчвате панталон)- от чатала до пода или до глезена в зависимост от модела панталон.

* Външна дължина на крака когато поръчвате пола – това е дължината от талията до пода .

* Дължина от рамото до пода – тази дължина е много важна при поръчка на рокля.Измерва се от основата на рамото , отвесто надолу като сантиметъра минава през най-изпъкналата част на бюста, до пода.

Това са най-основните необходими данни.С тях си гарантирате да получите точния за Вас размер дреха.Дреха, която да приляга на тялото Ви идеално. Вижте нашето видео, тук:

видео

А сега, заповядайте да ни изпратите Ваште размери, за да направим Вашата уникална дреха!

Въведете Вашите размери в см.